Nonni!

Nyt sitten kirjoitellaan blogia. Jotenkin hirveä ysärifiilis ja tuntuu että ollaan niin ajastaan jäljessä kun tämmöiseen ryhtyy. Mutta se ei haittaa, jotta päästään tunnelmaan niin laitetaan Alexiaa soimaan ja sitten Summer sekä blogi is grazy! Edellinen vitsi vaatinee sitä että on elänyt ysärillä, muut voi googlettaa.

Ne jotka ovat minua Facebookissa seurailleet tietävät että aloittelin siellä jo tätä touhua, ja nyt se sitten jatkuu tällä alustalla. Aiheenahan oli Komiikkaa, kaljaa ja kuntoilua. Kolme kaunista koota. Sitten voisi vielä lisätä kirjoitusvirheitä neljänneksi ettei tule mitään virhepäätelmiä. Pitää olla nykyaikan tarkkana tämän lyyrisen ilmaisun kanssa.

Miksi sitten nämä?

Komiikka on nyt itsestään selvää, mutta kalja (tai olut, kuten hienommissa piireissä sanotaan) kiinnostaa ja sitä tulee juotua. Mutta senkin hifistely on mennyt jo mauttoman puolelle. Joten arvosteluasteikkona käytän niin sanotusti nollasta sataan metodia: joko hyvää tai paskaa.

Kuntoilu on sitten omista syistä, eli kun vaaka näytti 110,8kg ja kenkien solmimisesta oli tullut prosessi eikä pikkuaskare, niin oli syytä tehdä jotain. Tällä hetkellä treenaamisena toimii lähin sali, eli Training for Warriors. En tiedä miten se lähtee, mutta kaikkea tulee kokeilla. Kertoilen sitten enemmän kun homma etenee, mutta ihan hyvältä näyttää ainakin alku. Nyt on kolmessa viikossa lähtenyt reilut kaksi kiloa liikenteeseen. Mutta se ei ole itse tarkoitus, vaan että voisin ja jaksaisin paremmin. Ja ennen kaikkea jaksan olla parempi isä tyttärelleni.

Muutenkin laihdutaminen itsessään on tylsää ja dieetit ei oikein sovi. Joten ajattelin hoitaa tämän kuntoilun yksinkertaisesti, kulutan enemmän kuin syön. Käsittääkseni niin laihtuu. Ei superia tai hurjaa, mutta jospa se olisi fiksua. Tuskin tällä telkkariin päästään: Petri ja järkevä painonpudotus. Tai korkeintaan Teemalle.

Ja kirjoitusvirheistä, no annan pienen vihjeen: http://www.lukihairio.fi/testisivu/

Kannattaa testata, voi olla apua.

Mutta näillä liikenteeseen. Kohta olen telkkarissa. Se on jännää se. 11.9 alkaa TV2:lla Naurun Tasapaino. Siitä tulee hyvä. Hienoja aiheita ja hienoja koomikoita. Toki samaan aikaa tulee Nelosella Vain Eämää, mutta jos nauraminen kyllästyttää voi käydä Tuiskun Anan kanssa tirauttamassa kyyneleet. Elämä, itku ja nauru tasapainoon!

Voikaa hyvin!